03 56 70 200 tajnistvo@osik.si
Učenci turističnega podmladka so pripravili turistično raziskovalno nalogo z naslovom Sprehod skozi čas, s katero so se v mesecu marcu predstavili na osnovnošolski turistični tržnici v Kamniku v organizaciji Turistične zveze Slovenije. Učenci so se pri svojem delu zelo potrudili in prejeli bronasto priznanje na natečaju Turizmu pomaga lastna glava.
Učenci so se odločili, da bi krajanom Izlak, pa tudi obiskovalcem ponudili možnost za aktivno preživljanje časa, ob tem pa predstavili tudi izročilo našega kraja. Zato so pripravili krožno učno pot z naslovom sprehod skozi čas.
Svoj izdelek so na tržnici predstavljali učenci in učenke Zarja Burkeljc (7. b), Hana Brvar (7. b), Bernarda Lavrač (7. b), Alekseja Lipovšek (8. b), Vesna Pikelj (8. b), Maks Sešlar (9. b), Matic Fakin (9. b) in Pika Jelerčič (9. b). Pri  nastajanju naloge pa so sodelovali tudi učenci in učenke 7. a, ki so pri pouku slovenščine raziskovali bajke iz naših krajev, pri uri tehnike pa so fantje izdelali ptičje gnezdilnice, ki so jih že pritrdili na drevesa ob učni poti.

 

Mentorica Lučka Drnovšek

 

 

Dostopnost